POVODOM PROTEKLOG MARKETINŠKOG DOGAĐAJA 2011. GODINE

PONOSITA MOĆ STRUKE

Povodom proteklog MDG, s aktivnostima u Privrednoj komori Srbije i na Beogradskom sajmu, usledila je prepiska između Viktora Nikolića, vlasnika i direktora specijalizovanog preduzeća BEOXPO SYSTEM i Žozefa-Ivana Lončara, osnivača i vlasnika Izdavačko-edukativnog i konsultantskog centra u svetu marketinga, izdavača časopisa TABOO i organizatora profesionalne manifestacije MARKETINŠKI DOGAĐAJ 2011. GODINE.

Pančevo, 30. decembar 2011. godine

Dragi Viktore,

na zalasku jedne lude, a na izlasku jedne još luđe godine – po mnogim osnovama – koja nam, na žalost, predstoji, želim da ti uputim izraze duboke zahvalnosti za tvoj kontinuirani i nemerljiv doprinos koji nam pružaš u realizaciji profesionalnih manifestacija.

Divno sam se osećao i u PRIVREDNOJ KOMORI SRBIJE i na BEOGRADSKOM SJAMU kada sam ulazio u maestralno dizajnerski i efektno opremljen prostor  a da sam u tome – u njegovoj pripremi, nisam učestvovao. To je samo još jedan od malih dokaza vašeg profesionalnog dostignuća a za nas od ogromnog značaja.

Molim te da preneseš gospođi Ljiljani Ivančević. tvojoj saradnici, moja čestitanja na kreativnom i profesionalnom stvaralaštvu i samoj realizaciji MARKETINŠKOG DOGAĐAJA 2011. GODINE. Veroma sam njoj zahvalan i zadivljen njenoj posvećenosti.

Želim ti sve najbolje.

Ž o z e f

PKS - Panel o trgovinskim robnim markama

Beogradski sajam - Pokrovitelji Marketinškog događaja 2011. godine

Beograd, 30. decembar 2011. godine

Dragi Žozefe (Ivane),

Polaskan sam rečima koje si mi uputio. Stvarno se trudimo da sve što radimo bude profesionalno. Na moju veliku žalost, u današnje vreme profesionalizam postaje retkost. Umesto zahvalnosti, kod mnogih ljudi koji su korisnici tih usluga, provejava kao da je sve to normalno. Nije baš to tako. Mnoge stvari se mogu profesionalno „otaljati“ kao što se neke stvari mogu uraditi i „sa dušom“ i veseliti se postignutim.

U svakom slučaju, želim vam svima puno zdravlja i rada i u 2012. godini.

Veliki srdačan pozdrav, Viktor